Eveniment

O fată din Tismana s-a spânzurat. Avea doar 16 ani!

Sfârșit tragic pentru o fată de 16 ani din Tismana, județul Gorj. Adolescenta s-a spânzurat din cauza unei supărări pe iubit, care ar fi vorbit pe internet cu alte fete.

”La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 09:17, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați de către un bărbat, din orașul Tismana, cu privire la faptul în incinta unei case aflate în construcție, a găsit o tânără spânzurată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în vederea efectuării de cercetări la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă.

A fost solicitat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate a fost constatat decesul fetei”, a comunicat IPJ Gorj.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vizualizări: 11,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: