Politică

Iordache, ia pornește mă live-ul și fugi peste Burduja! Grupul 5 a primit un nou termen: la anul…si la mulți ani! 

Pentru că nu toți gorjenii suferă de amnezie, ne reamintim cum CE Oltenia și peneliștii de la energie, ne-au anunțat inițial că modernizarea grupului 5 de la Termocentrala Rovinari va fi gata în decembrie 2023. Nu? Ei, bineînțeles că termenul s-a schimbat din nou și se amână pentru anul viitor. Băgăm de seamă că grupul 5 ”e gata” din două în două luni, în fiecare an, încă de la începuturile mandatelor lui Virgil Popescu. Burduja anunță că, de data asta, investiția de peste 120 de milioane de euro va fi iar gata, dar la anul. 

” (...) Şi am fost la Rovinari, de exemplu, grupul cinci, care în momentul acesta este într-un proces de modernizare şi care ar trebui să fie gata la nivelul lunii ianuarie anul viitor. Este o producţie importantă, iarăşi, în bandă, deci asigură şi ea securitatea sistemului energetic şi nu putem să închidem aceste grupuri până când nu avem certitudinea că vor putea fi înlocuite cu succes de o producţie pe bază de gaz”, a spus el prin vară. 

Deci, în concluzie, ne-au mințit și nu fac nimic altceva decât să tragă de timp. Pentru a mai putea spera la salvarea CEO, nu ne rămâne decât să-l rugăm pe Ionică, devenit un fel de "Minodora la Maxim" în variantă masculină, să pună de-un live pe telefon și să-l atace pe Burduja. Hai Ionică, hai Ionică…arată că nu ți-e frică! Glumesc. Știm că nu ai scenariști pentru pelicula asta! 

 

 

Vizualizări: 8,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: