Ultima oră

CSA Steaua s-a distrat, în Ghencea, cu Viitorul Târgu Jiu

În urma acestui rezultat, CSA Steaua urcă pe locul opt în clasament, cu 25 de puncte acumulate în 17 etape, în timp ce Viitorul Tg. Jiu coboară pe locul 11, cu 23 de puncte.

După primă repriză încheiată la egalitate, ”Militarii” au deschis scorul în repriza secundă, când Boiciuc a șutat din fața porții și l-a învins pe Geantă.

Chipirliu a avut șansa să dubleze avantajul echipei sale câteva minute mai târziu, dar a șutat pe direcția portarului advers. Scorul a devenit 2-0 în minutul 62, după o eroare a lui Geantă, iar Maftei a marcat trei minute mai târziu pentru 3-0. Boiciuc a făcut ”dubla” în minutul 78, cu un șut expediat din careul oaspeților. Tot Boiciuc a fost cel care a contribuit la golul lui Heras, care a stabilit scorul final.

Chiar și așa, Oprița este destul de pesimist în ceea ce privește calificarea în playoff. Steaua nu are în continuare drept de promovare în SuperLiga, dar Oprița speră ca echipa sa să prindă Top 6 pe ultima sută de metri.

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua: ”Așa ar trebui să arate echipa, la fel ca în repiza a doua. Așa poți să spui că joci la Steaua. Și-au dat seama și ei că au greșit. O să plângem după niște puncte pe care le-am avut în mână. Am avut niște puncte pe care ne-am bătut joc, cu niște echipe accesibile. Am fi fost la mâna noastră. A fost o finală, mai sunt două. Chiar dacă nu ai drept de promovare, se vede o teamă. Nu e ușor, e Steaua, sunt suporterii. Dacă nu ești obișnuit, presiunea poate apăsa. Le-am spus să fie mai agresivi, determinați. Orice meci e greu, dar e bine că am marcat repede în repriza a doua. Depindem și de alte rezultate, dar playofful e departe”

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: