Eveniment

Motosapă lovită de mașină, la Plopșoru

Accident mai puțin obișnuit miercuri, în comuna gorjeană Plopșoru. Un autoturism a părăsit șoseaua și a lovit o motosapă, după care a ricoșat într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto care nu era încarcerat. 

“Bărbatului în vârstă de 52 de ani i s-a acordat primul ajutor calificat la fața locului, fiind ulterior transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare de către echipajul Serviciuluide Ambulanță”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

actualizare: Potrivit poliției, șoferul conducea un autoturism pe DE 79 Sărdănești, din direcția Rovinari - Filiași, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un motocultor, care se afla staționat în afara părții carosabile, ulterior lovind un cap de pod.

“Conducătorul autoturismului a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: