Eveniment

Artego îi solicită lui Condescu să renunţe la executarea silită 

Clubul Pandurii Târgu-Jiu are de primit aproape 5 milioane de lei de la Artego, după ce a câștigat procesul cu asociații pentru plata cotizațiilor din anii trecuți. 

Directorul Artego, Viorel David, îi cere lui Marin Condescu, principalul creditor, să renunţe la executarea silită, acesta afirmând că societatea sa a virat clubului 300.000 de lei, în schimbul acestei sume Pandurii renunţând la orice pretenţie faţă de Artego. 

În scrisoarea deschisă adresată lui Marin Condescu, directorul Artego, Viorel David, afirmă că în anul 2016 societatea a plătit cotizația ca şi îi anii precedenţi, fiind singurul asociat care a ajutat clubul. "Pentru anii 2016-2017 principalul finanţator al echipei, CE Oltenia, a anunțat că nu poate să mai finanţeze echipa. În aceste condiţii, era imposibil ca echipa Pandurii să mai poată primi licenţa. Cu toate acestea, asociaţii au stabilit un buget care să permită licenţierea echipei, urmând ca bugetul sa fie corectat în funcţie de posibilităţile CE Oltenia. Pentru anul 2016, Artego a plătit contribuţia ca și în anii anteriori (singurul dintre asociaţi care a ajutat echipa)", se arată în scrisoarea adresată lui Condescu.

David spune că este rândul lui Condescu să îi întoarcă un favor prin oprirea executării silite, acesta menţionând că că a salvat Pandurii în multe situaţii, răspunzând pozitiv la solicitările lui Condescu. "Acestea fiind spuse, fac apel la Adunarea Creditorilor, administratorul special, administratorul judiciar, domnul Marin Condescu, în calitate de creditor majoritar, să renunţe la executarea silită a firmei ARTEGO. Menţionez, încă o dată, că Artego a salvat în multe situaţii Pandurii și eu personal am răspuns solicitărilor disperate (uneori) ale domnului Marin Condescu de ajutor. Acum, este rândul dumneavoastră, domnule Marin Condescu, să interveniţi să opriţi executarea ARTEGO", spune David în scrisoarea deschisă.

Vizualizări: 2,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: