Politică

Cum încearcă Iordache să ia din electoratul celor de la AUR și SOS

Impresionant de evoluția AUR și SOS în sondaje și, totodată, speriat de prăbușirea PNL, senatorul latifundiar Ion Iordache recurge la metodele lui George Simion și ale Dianei Șoșoacă. 

Ultimele strategii preparate (gata expirate) în laboratoarele PNL Gorj țintesc profilul votantului AUR, respectiv SOS. Așadar, Iordache se preface că face, dar asta numai în clipuri video. După ce inițial a încercat să filmeze cu camera ascunsă prin comisiile parlamentare, dar nu a reușit să transmită mare lucru, mai nou a început să filmeze colegii parlamentari punând niște întrebări puerile la care, culmea, tot el este cel mai în măsură să dea un răspuns. 

Spun că este cel mai în măsură fiindcă Ministerul Energiei se află la PNL de ani buni, iar Complexul Energetic Oltenia stă sub bagheta lui Iordache de tot atâta timp. Deci… singura soluție pentru a nu ne sfida inteligența este să se filmeze singur certându-se în oglindă. 

Revenind la noua practică de acaparare a electoratului, Iordache pare incapabil să renunțe la propagandă și să genereze discuții constructive, din care să rezulte soluții viabile pentru Gorj, care mai apoi sa-l propulseze în ochii oamenilor. El mai bine preferă să fure modul de lucru al celor de la AUR sau SOS, numai că ce nu au înțeles, nici el si nici cine-l consiliază este că succesul depinde și de statutul tău ca om. Nu toți politrucii pot fi simioni sau șoșocari, iar dacă cei doi au o relativă priză la un anumit segment de electorat, talentul lui Iordache nu-l recomandă pentru acest rol. 

Bogăția bazată pe zeci, sute de milioane de euro nu se compatibilizează cu simioni și nici cu șoșocari. 

Parcă trăit între mistreți și mufloni, dar aplaudat de scamiști și mercenari, senatorul "Doo Județe" crede că în Parlament, sau chiar și în abordarea cu oamenii, e ca la Turceni, pe domeniul de vânătoare. Iei un bănicior de boabe și… ci-ci-ci, cigâ - cigâ, vine porcul să mănânce și, dacă nu stă la belciug, îi tragi un glonț în cap. Necâștigător! 

"Hai la treabă" și lasă regiile, că nu toată lumea "este proști". Sau, dacă tot pușcară în tine veleitățile de regizor, lasă parlamentul și mergi la Buftea pe platou! 

Vizualizări: 3,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: