Eveniment

Acroșat de mașină pe Calea Eroilor. Pietonul era beat!

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată duminică prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe Calea Eroilor din municipiul Târgu-Jiu a avut loc un eveniment rutier.

 

“La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Eroilor, din municipiul Târgu-Jiu, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu”, a transmis IPJ Gorj.

 

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 28 de ani, însă acesta a refuzat să fie transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

“De asemenea, conducătorul auto de 35 de ani a modificat starea locului faptei, constând în faptul că a mutat autoturismul, pentru a nu bloca traficul rutier, fără a avea acordul polițiștilor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,acesta indicând un rezultat negativ, însă în cazul pietonului, a rezultat o concentrație de 2,24 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai precizat Poliția.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: