Politică

Tot mai mulți liberali se dezic de Iordache! 

Peste 20 de liberali ai organizației municipale, nemulțumiți de modul distructiv în care Ion Iordache a înțeles să conducă partidul, au semnat adeziuni la Partidul Social Democrat. Printre ei se numără directorul Colegiului Național Spiru Haret, Flavius Boian, Dan Ilieș, Violeta Gorun, dar și alte persoane implicate în viața comunității. Toți au fost prezenți la ședința Biroului Permanent Municipal.

Este al doilea val de plecări masive din PNL Târgu Jiu, decizia liberalilor fiind luată după ce Ion Iordache a decis să aplice o politică a intereselor personale. Imediat după primele derapaje ale senatorului de Turceni, Romanescu a anunțat public că toată echipa pe care o coordonează va pleca din organizația politică, fapt ce s-a și întâmplat.

Conform unor surse, aceste plecări nu sunt ultimele, în săptămânile viitoare urmând ca un număr și mai mare de liberali din organizația municipală să semneze adeziuni la PSD. Practic, Iulian Popescu, președintele interimar al PNL Târgu Jiu, nu mai are pe cine conduce în filiala municipală și se anunță vremuri tulburi pentru el, așa cum mai mulți politicieni locali au afirmat de mai multe ori. Cu cine mai „Hai la treabă”, Iulian Popescu?

Vizualizări: 2,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: