antiVirale

Maia Morgenstern, colaboratoare a teatrului din Târgu Jiu: A fost impresionată!

O performanță notabilă bifată la teatrul din Târgu Jiu care a reușit să o aducă tot mai des în orașul lui Brâncuși pe celebra Maia Morgenstern. Are un contract de colaborare cu instituția de cultură condusă de Mariana Ghițulescu. Iar târgujienii au bucuria să o vadă pe Maia Morgenstern plătind 35 de lei în timp ce un bilet la spectacolele actriței costă, de obicei, de cinci ori mai mult.

Mariana Ghițulescu, managerul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, a vorbit la Radio Accent despre cum e primită actrița la Târgu Jiu.

“Îi place și echipa. Este foarte plăcut impresionată de modul în care e primită de oameni. Sunt aplauze minute în șir la spectacolele dumneaei. Doamna Maia Morgenstern e colaboratoarea Teatrului Elvira Godeanu, joacă sub titulatura teatrului, ceea ce cred că e un lucru important pentru viitor, pentru teatrul noastru. E actriță de nivel mondial. Prețul biletului pentru spectacolul în care joacă e același, un preț modic, 35 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru elevi, la fel ca pentru orice alt spectacol. De regulă, spectacolele în care joacă dumneaei sunt undeva la 150 – 180 de lei”, a declarat Mariana Ghițulescu.

Într-o postare pe Facebook, actrița a scris că îi e tare drag să vină la Târgu Jiu, unde se simte foarte bine primită și unde se petrec multe evenimente culturale.

Târgujienii o pot vedea pe marea actriță în „acțiune”, pe 29 februarie, în piesa „Arta interviului”.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: