antiVirale

Bal inedit în comuna Mușetești

Un eveniment inedit e pus la cale în comuna Mușetești, din Gorj. Autoritățile anunță că vor organiza un bal de Dragobete, dar nu orice fel de bal. Localnicii îl vor vota pe „cel mai iubit dintre mușetești”. Oamenii care vor merge la hora ce va avea loc la Căminul Cultural vor pune bani în traista candidatului care ar putea intra cel mai bine în rolul Dragobetelui. Cine va obține cea mai mare sumă, va primi și titlul.

Balul va avea loc pe 24 februarie, la Căminul Cultural din localitate. Costumul tradițional va fi obligatoriu pentru cei ce se vor înscrie în competiție.

„La balul de Dragobete de la cămin vor fi mai mulți candidați, obligatoriu îmbrăcați în straie populare. Fiecare dintre candidați va purta o trăistuță, în care susținătorii lui vor depune bani.  La ora 23.55 candidații vor fi prezentați pe scenă, își vor deșerta traistele, iar cel care va avea cea mai mare sumă de bani va fi desemnat "cel mai iubit dintre mușetești" pentru anul 2024”, anunță organizatorii.

Au fost stabilite și condiții „aspre” la înscriere: domiciliul în Mușetești, vârsta să nu depășească 120 de ani, să le aleagă pe Baba Dochia și pe Cosânzeana din mulțime, „să fie iubit, nu neapărat frumos și să fie bărbat, nu neapărat mascul”.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: