Politică

Vasile Moșoiu, condamnat penal, vorbește despre interlopi!

Fostul primar al comunei Drăguțești, Vasile Moșoiu, a anunțat la un post de radio că localitatea pe care o reprezintă din postura de consilier local este condusă de interlopi. Traseistul politic, Moșoiu nu a vorbit însă despre problemele pe care el le-a avut în trecut, atunci când a fost condamnat pentru ilegalitățile pe care le-a comis pe vremea când era primar chiar în Drăguțești. Fostul primar a trecut pe la PNL, apoi s-a dus la Pro România pentru ca, mai apoi, să facă pasul către AUR.

Moșoiu nu a mâncat usturoi și nici gura nu-i miroase, dar judecătorii au stabilit că a fraudat practic primăria pe care o conducea după ce a făcut o ”tiribombă” cu un teren. Vasile este uns însă cu toate alifiile și va merge la oameni la poartă să le spună că el este curat și nepătat. Tot Vasile Moșoiu mergea prin 2017 pe la emisiuni TV unde il lăuda pe Gicuț Butan. Nici măcar Butan nu mai este alături de Moșoiu pentru că a sărit în barca liberalilor.

Din cauza faptului că a fost certat cu legea, Moșoiu și-a pierdut mandatul de primar în 2016, după ce, prefectul l-a revocat din funcție. De atunci, Vasile nu s-a remarcat cu niciun proiect notabil la Drăguțești. Apare însă, de fiecare dată, în apropierea alegerilor locale, călare pe "calul integrității", în speranța că mai poate negocia ceva. Se dovedește că AURUL e coclit la Drăguțești, și nu numai. O reformare a clasei politice nu se poate face cu "deformați"!

Vizualizări: 2,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: