Eveniment

O fată de 15 ani a intrat cu mașina în gard

O fată de 15 ani s-a urcat la volan deși nu avea permis și a intrat cu mașina într-un gard. S-a întâmplat pe o stradă din Târgu-Cărbunești. Minora era în autoturism cu un tânăr de 22 de ani care a lăsat-o să conducă deși știa că e minoră și nu are permis. 

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au depistat în flagrant o minoră, în vârstă de 15 ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gării din orașul Cărbunești și a intrat în coliziune cu un gard, provocând avarii atât autoturismului, cât și gardului.

Minorei i-a fost încredințat autoturismul de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din județul Cluj, care se afla cu aceasta în autoturism la momentul impactului și cunoștea atât vârsta fetei, cât și faptul că aceasta nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: