Eveniment

Alertă în Târgu Jiu, posibilă răpire

Polițiștii locali din Târgu Jiu au acționat, noaptea trecută, pe străzile din municipiu, pentru prinderea și identificarea a trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate a unei tinere, pe care ar fi introdus-o cu forța într-un autovehicul.

“În data de 26.05.2023, în jurul orei 22:15, polițiștii locali care patrulau pedestru într-un cartier din zona centrală a municipiului Târgu Jiu au fost sesizați direct de către un cetățean cu privire la faptul că pe strada Unirii, în dreptul pieței de flori, o persoană de sex feminin a fost introdusă cu forța într-un autovehicul în care se aflau trei bărbați. 

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat autovehiculul respectiv, care a demarat în trombă și au observat că la un moment dat, din mers, s-a deschis și închis, ușa din partea stangă - spate”, transmite Poliția Locală Târgu Jiu.

 

În cel mai scurt timp au fost alertate toate echipajele Poliției Locale, aflate în teren. De asemenea, au fost sesizate și echipajele de poliție și jandarmerie. 

 

În urma măsurilor specifice întreprinse, autovehiculul a fost depistat în trafic, pe strada 9 Mai, de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, care sprijiniți de echipajele de ordine publică ale Poliției Locale, ale Poliției Municipale și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, au procedat la identificarea celor trei bărbați din localitatea Bengești-Ciocadia, doi dintre ei având vârsta de 39 de ani, iar celalalt 32 de ani.

 

În autovehiculul se afla și o persoană de sex feminin în vârstă de 25 de ani, care a relatat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Cazul a fost preluat de către organele abilitate în drept pentru continuarea cercetărilor.

 

Vizualizări: 1,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: