Politică

Candidează pentru ultimul mandat

 De aproape trei decenii conduce Ion Ciocea destinele localnicilor din comuna gorjeană Bustuchin și e iubit de oameni. Stă dovadă procentul covârșitor cu care a câștigat fiecare rundă de alegeri. A dezvăluit că i s-a propus un loc eligibil la alegerile parlamentare în acest an, dar a refuzat. Vrea să mai candideze pentru încă un mandat, apoi are în plan să se retragă și să lase un tânăr din comunitate să-i ducă mai departe planurile pentru a dezvolta localitatea.

 

Ion Ciocea a mărturisit la un post regional de televiziune că ar vrea să se retragă după ce va pregăti un tânăr să se implice în dezvoltarea comunității. I s-a propus să candideze la alegerile parlamentare, pe un loc eligibil, dar a refuzat. „Mai vreau să candidez încă un mandat pentru că încă nu am un om pregătit să-l las să ducă mai departe ce am făcut eu. Mi-ar părea rău ca tot ce am făcut eu și am luptat în 27 de ani să ajungă o paragină. Eu, la 67 de ani, nu cred că trebuie să merg în Parlament. Să-i lăsăm pe cei tineri. Vreau să pregătim și un tânăr care să ducă mai departe ce am făcut eu la Bustuchin”, a declarat Ion Ciocea, într-o emisiune la Accent TV.

 

Ion Ciocea va candida din partea PSD pentru încă un mandat. „La contracandidați le urez sănătate și succes, mergem la examen și vedem care e cel mai bun. Cetățeanul hotărăște”, a încheiat Ion Ciocea.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: