Politică

Prefectul de Gorj își dă demisia

Prefect și candidat la Primăria Târgu Jiu. Cum nu le poate avea pe amândouă deși e în campanie electorală de când a fost numit prefect, Iulian Popescu anunță că își va da demisia. Nu a spus însă când. Mai trage speranțe că va mai regla niște conturi până când devine din prefect doar candidat la primărie.

 

Întrebat despre această situație, prefectul a anunțat că-și va da demisia, dar mai încolo puțin. “Săptămânile următoare sunt încă la Prefectură, urmând să mă retrag, să-mi dau demisia din funcția de prefect și să mă ocup numai de campania electorală. E un termen precizat, cu 50 de zile înaintea alegerilor”, a declarat Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

 

Nu s-a decis încă și cine îl va înlocui pe Iulian Popescu la Prefectură. Surse din partid spun că Marius Dumitrașcu, Victor Banța,  Dorel Chirițescu sau Alin Cărăgui sunt luati în discuție.

 

Oricum, mandatul lui Iulian Popescu a fost marcat doar de atacuri politice, scandaluri cu duiumul, controale dictate către instituții care nu-i sunt subordonate și campanie electorală.

Vizualizări: 1,902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: