Politică

Mărturia primăriței care a plecat din PNL: Dacă era bărbat domnul Iordache...

Primărița din Bumbești-Pițic, Irina Cojocaru, mărturisește ce a determinat-o să plece din PNL și să se mute la PSD. Ea a comentat și reacția senatorului Ion Iordache la plecarea ei din partid. “Îi reproșez un singur lucru. Dumnealui e bărbat. Din PNL au plecat mulți primari bărbați. Cu niciunul nu a reacționat cum a reacționat cu mine. Dacă era bărbat, nu-i dădea voie doamnei Gabriela Târsu să mă facă miloagă pe Facebook”, a declarat Irina Cojocaru, la un post local de radio.

 

De altfel, chiar un conflict între cele două femei din PNL i-ar fi pus capac primăriței care a decis, într-un final, să plece la PSD: „Nu mi-a fost foarte ușor să iau această decizie pentru că eu am luptat pentru acest partid. În politică, trebuie să pleci de jos și să ajungi unde îți dorești. Am muncit să ajung primar. Eu, din PNL, am plecat din cauza comunicării. Și nu am fost singura. Nu am reușit să ajung la un numitor comun cu doamna Gabriela Târsu care îi plăcea să îi spună domnului președinte ce dorea dumneaei și ce dorea dumnealui să se simtă bine. Eu am spus lucrurilor pe nume. Nu mi-a plăcut să mângâi un om ca să-mi rezolve o problemă”, a mai spus Irina Cojocaru, la Radio Accent.

 

Cojocaru a mai dezvăluit cum și-a pus partidul în cap după ce a întrebat într-o ședință de BPJ de ce pleacă primarii din PNL și de ce sunt promovați oameni care nu muncesc. „Eu am ținut cu partidul. Se vedea din atitudinea dumnealui că am încercat să discut cu dumnealui, i-am spus că nu mi se pare corect comportamentul doamnei și, mai mult, la penultima ședință din BPJ, am fost omul care a ridicat problema și a întrebat de ce majoritatea primarilor erau supărați. La noi se promovau oamenii care nu munceau. Nu i-a picat bine doamnei că era vorba de soțul dumneaei. În loc să aplaneze lucrurile, le-a amplificat. Nu mi-a plăcut agresivitatea cu care se discută la partid”

 

„Eu n-am venit la PSD pentru a obține bani. Primarul, dacă nu știe ce proiecte să depună, nu poate să vină vreun partid să-ți bage în sac”, a mai punctat Irina Cojocaru.

 

Primărița a primit o bilă neagră chiar când liderul PNL a chemat puținii primari pe care îi mai avea să protesteze la ușa lui Cosmin Popescu pentru că nu au primit câți bani și-ar fi dorit de la Consiliul Județean: “Ni s-a impus. Toți primarii să mergem. Am lipsit pentru că am sărbătorit un veteran de război care a împlinit 101 ani”, a mai spus Cojocaru, la Radio Accent.

Vizualizări: 2,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: