Politică

Disperare mare în PNL 

Disperare mare în PNL. Liberalii au ajuns să-l atace pe actualul primar cu o lucrare care nu e încă finalizată. Rețeta? Se fac trei poze cu un trotuar care urmează să fie asfaltat. Se văd gurile de canalizare ridicate și pac, se distribuie pe Facebook cu mesajul "Atât s-a putut la Târgu Jiu!". 

 

Orice om cu minte în cap poate să își dea seama că acele capace de canal au fost ridicate tocmai pentru că urmează ultimul strat de asfalt, ulterior urmând să ajungă la nivel.

Dacă liberalii cu asta au ajuns să-l atace pe actualul primar Marcel Romanescu încă de acum, când nici n-a început campania electorală, e clar. E mare disperarea! Și nici n-a mai găsit prefectul gunoaie prin oraș pentru un selfie.

Le-a răspuns și primarul la postarea rușinoasă: "Se observă de la o postă, dar nu de la sediul PNL, că lucrarea nu este finalizată! Sunteți în campanie, vă înțeleg", e mesajul lui Romanescu la fotografiile cu pricina.

Un alt cititor a replicat: " Este pe bd. Republicii, unde încă se lucrează. Ne luați de proști? Lucrarea nu e finalizată. Manipulare de 2 lei"

Vizualizări: 2,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: