Social

Elevul genial din Târgu Jiu, medalie de aur la Fizică

Mario Scurtu, elev al Colegiului Național "Ecaterina Teodoroiu", din Târgu Jiu, a mai bifat o performanță incredibilă. A obținut medalia de aur la Olimpiada Națională de Fizică. 

 

E a treia olimpiadă la care participă. S-a calificat la patru olimpiade naționale în acest an. Mario e un elev genial. Are multe rezultate excepționale atât la competiții naționale, cât și internaționale. A studiat acasă, singur, astrofizica și a fost singurul din Gorj calificat la etapa națională. 

 

"Noi ne mândrim cu toţi elevii noștri, dar Mario Scurtu este dintre acei elevi pe care nu îi uiţi niciodată. Nu ai cum. Unul dintre acei elevi speciali pentru care nimic nu este imposibil, care își dorește continuu să se autodepășească, care are visuri frumoase, care e mereu vesel, senin, pozitiv.

 

 

A treia olimpiadă naţională la care a participat anul acesta, Olimpiada Naţională de Fizică și un rezultat excelent: locul V, menţiune oferită de Ministerul Educaţiei și medalie de aur, calificare la proba de baraj pentru lotul lărgit. Felicitări călduroase, Mario! Felicitări și domnului profesor Gheorghe Neamţu, care te-a pregătit", e mesajul transmis de Colegiul "Ecaterina Teodoroiu".

Vizualizări: 4,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: