Social

Utilaj costisitor, în dotarea unei primării de comună 

Primăria comunei gorjene Urdari a pus la bătaie 450.000 lei, adică peste 91 mii euro, pentru cumpărarea unui buldoexcavator pe pneuri. Banii sunt alocați din fonduri bugetare.

Utilajul ar urma să fie utilizat în cadrul mai multor activități care se vor desfășura la nivelul localității. 

”Obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă dotarea instituției cu un buldoexcavator nou, performant, care să acopere toată gama de operațiuni, acțiuni și activități necesare unității noastre administrativ -teritoriale. Obiectivele specifice ale proiectului sunt: - Degajarea și decolmatarea cursurilor de apă - Decolmatarea șanțurilor de pe marginea drumurilor comunale - Săparea de noi șanturi cu rol de aparare împotriva inundațiilor sau cu rol de conducere a apelor pluviale care pot provoca pagube - Activități de întreținere, reparații și amenajare domeniul public - Diverse lucrari necesare pentru buna administrare și gospodarire a comunei noastre - Deszăpeziri în spații care nu permit intrarea cu alte utilaje - Alte lucrări publice”, se arată în anunțul de achiziție.

Administrația locală din Urdari vrea să achiziționeze utilajul cât mai repede, astfel că furnizorii interesați pot înainta oferte până în data de 24 februarie. Ofertele vor fi deschise pe platforma națională de achiziții. 

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: