Social

Edilitara are nevoie de măturători. Concurs! 

Societatea Edilitara Public SA din Târgu Jiu caută în această perioadă personal pentru ocuparea a cinci posturi de lucrător pentru salubrizare căi publice. Sunt posturi cu normă întreagă, angajarea fiind pe perioadă nedeterminată. 

Persoanele interesate să ocupe unul dintre aceste posturi pot depune dosarele de înscriere la concurs până în data de 16 februarie, ora 15.00, la secretariatul societății. Posturile sunt destinate celor care au cel puțin studii primare. 

Candidații vor susține o probă scrisă, care a fost programată pentru data de 23 februarie, dar și un interviu, care va avea loc în termen de cinci zile de la susținerea probei scrise. 

Societatea a scos la concurs și un post de conducător auto transport rutier de mărfuri. În acest caz, dosarele de candidatură pot fi depuse până în data de 14 februarie, ora 15.00. 

Candidații trebuie să aibă permis de conducere categoriile B, C și E, dar și atestat profesional pentru transport rutier de mărfuri. Proba scrisă a concursului va avea loc în 21 februarie.

Vizualizări: 2,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: