Actualitate

Numărul prorectorilor UCB Târgu Jiu, redus la doi. Cine rămâne fără funcție! 

Consiliul de Administrație a Universității ”Constantin Brâncuși” (UCB ) din Târgu Jiu vrea să reducă numărul prorectorilor. Din trei, câți sunt în prezent, vor rămâne doar doi. Propunerea ar urma să fie analizată de Senatul universitar. 

Un post de prorector este ocupat în prezent de Adina Neamțu, care are în responsabilitate domeniile relații internaționale, asigurarea calității, dezvoltarea instituțională și resurse umane. Gabriela Dobrotă este prorector responsabil cu domeniile învățământ, cercetare, relația cu societatea-componenta socio-culturală. 

Cel de-al treilea post de prorector este ocupat de Cornelia Tomescu Dumitrescu, care are în responsabilitate domeniile ce țin de resursele financiare, baza materială, promovare, marketing universitar, studenți, proiecte cu finanțare externă. 

Consiliul de Administrație vrea ca universitatea să funcționeze cu două posturi de prorector. Conform hotărârii forului de conducere de la începutul lunii septembrie, va fi păstrat cel responsabil cu domeniul învățământ și cercetare, iar cel de-al doilea va fi responsabil cu domeniul dezvoltarea instituțională și gestionarea resurselor, rezultat prin unificarea postului de prorector responsabil cu domeniul asigurarea calității, promovare, studenți, relații internaționale, resurse umane și a postului de prorector responsabil cu domeniul resurse financiare, baza materială. 

De menționat este faptul că din Consiliul de Administrație fac parte inclusiv cei trei prorectori, precum și rectorul Luminița Popescu, decanii facultăților, directorul general administrativ și prefectul studenților. 

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: