Actualitate

Roșca: Într-o lună fac peste 1.500 de oameni

Salariații stabili ai Complexului Energetic Oltenia scad de la o lună la alta, iar cei angajați pe perioadă determinată nu s-au grăbit să se înscrie în sindicat.

Sunt tensiuni între liderii care își fură membrii. Un singur sindicat a refuzat până acum să primească membri din alte cariere miniere, decât cea trecută în denumire.

“Sindicatul Liber Cariera Roșiuța are o decizie din urmă cu patru ani, că nu primim membri din afară. Sunt nevoit ca luna aceasta să iau în discuție această decizie, pentru că la mine la birou s-au prezentat un număr mare de oameni”, a spus președintele Nelu Roșca, la Radio Infint. 

Solicitările sunt de la carierele aproapiate. “Vin de la Lupoaia și de pe Jilț, să vină în sindicatul meu. Modul meu de lucru este direct cu membrul de sindicat, discutăm direct problema și o rezolvăm. Într-o lună fac peste 1.500 de oameni, dacă dau drumul la înscrieri”, a mai spus Roșca.

Sunt sindicate care aproape că nu s-ar mai putea întreține din cotizații, dacă nu ar avea liderii angajați la Complexul Energetic Oltenia, pe posturi de inspectori sociali.

Vizualizări: 4,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: