Actualitate

CE Oltenia face peste 100 de angajări. Vezi pe ce posturi! 

Complexul Energetic Oltenia a demarat un nou proces de recrutare de personal, pentru ocuparea a peste 100 de posturi. Mare parte din job-uri sunt destinate absolvenților de învățământ dual, de la licee tehnologice, sprijiniți financiar de compania energetică pe durata studiilor. 

Astfel, CE Oltenia angajează absolvenți, din promoția 2022, de la Liceul Tehnologic Motru, pentru ocuparea a 20 de locuri de sudor. Din rândul absolvenților Liceului ”Gheorghe Tătărescu” din Rovinari, compania vrea să recruteze 25 de mecanici utilaje și instalații în industrie. 

Alte 21 de locuri, de electrician exploatări miniere, sunt destinate absolvenților Liceului Mătăsari. Mai sunt disponibile și 17 locuri de operator cazane, turbine cu aburi, instalații auxiliare și de termoficare pentru absolvenții Liceului Energetic Craiova. Absolvenții interesați pot depune dosarele la registratura CE Oltenia până în data de 17 octombrie. 

De asemenea, compania energetică organizează concurs pentru ocuparea a 8 posturi de referent de specialitate și a unui post de inginer în cadrul Direcției Comerciale. Concursul va consta în susținerea unei probe scrise, în 22 septembrie, și a unui interviu, data la care va avea loc urmând să fie comunicată ulterior candidaților. 

Dosarele de participare la concurs pot fi depuse la registratura societății până în data de 16 septembrie, ora 15.00. Cei care vizează unul dintre posturile de referent trebuie să aibă studii superioare absolvite, iar pentru postul de inginer este nevoie de studii tehnice superioare absolvite în domeniul energetic. 

În plus, compania mai recrutează și 10 ingineri minieri, din promoțiile aferente perioadei 2018-2022. Un post este pentru cariera Husnicioara, 2 la UMC Jilț, alte 2 la UMC Motru, 3 posturi sunt pentru UMC Roșia-Peșteana, iar alte 2 sunt pentru UMC Rovinari. În cazul acestora, dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în data de 30 septembrie. Contractele de muncă vor fi încheiate pe perioadă nedeterminată. 

Vizualizări: 3,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: