Social

Transfer de ultimă oră la FCU Craiova

Încă un brazilian va îmbrăca tricoul alb-albastru după ce luni a fost oficializat transferul brazilianului Giovanni Piccolomo.

FCU Craiova a anunțat oficial acest transfer perfectat înintea meciului cu Rapid. ”Fotbal Club Universitatea anunță faptul că mijlocașul ofensiv, cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și italiană, Giovanni Piccolomo, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. Un mijlocaș ofensiv care poate juca fie număr 8, fie număr 10, Giovanni este un produs al academiei lui Corinthians”, au anunțat luni oltenii.

 În vârstă de 28 ani, Giovanni este cunoscut datorită faptului că poate lovi mingea foarte bine cu ambele picioare. De-a lungul timpului, până în 2017, acesta a fost împrumutat de Corinthians la diferite echipe precum: Ponte Preta, Portuguesa, Sao Bento, Atletico Paranaense și Tigres do Brasil.

Pe parcursul ultimilor ani, Giovanni a avut experiențe tot în Brazilia, la echipe ca: Nautico, Goias, Coritiba, Cruzeiro, Avai și Sport Recife. În ultimul sezon, Giovanni a jucat 35 de meciuri pentru Sport Recife în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 4 pase de gol.

Aflat la prima sa experiență în Europa, Giovanni va îmbrăca tricoul cu numărul 7 la Craiova. 

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: