Social

Decizie radicală înaintea meciului cu Rapid

Înjurat constant de suporterii celor de la FCU Craiova, și acasă și în deplasare, Adrian Mititelu a anunțat o decizie radicală înaintea meciului cu Rapid București.

FCU Craiova va juca în deplasare etapa viitoare iar suporterii deja se mobilizează pentru a merge la meci. Înaintea acestui meci a demarat deja un altul mediatic, între galerie și Adrian Mititelu, care, chiar dacă spune că nu mai e patronul echipei, e în continuare înjurat de fani.

Mititelu a anunțat o decizie radicală după ce partida dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprită definitiv din cauza scandărilor xenofobe și rasiste ale suporterilor din Bănie și a transmis un avertisment pentru ultrașii care vor merge la meciul cu Rapid. „Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsăm să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu are ordin să scoată echipa de pe teren. Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta. El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Oltenii se vor deplasa pe Giulești pentru meciul cu Rapid din etapa 25, programat vineri, 10 februarie, ora 20.00.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: