Social

Angajare la Universitatea „Constantin Brâncuși” 

UCB Târgu Jiu anunță că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar la Facultatea de Științe Economice.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare în domeniile Științe Juridice sau Științe Economice, vechime în specialitatea postului de minim 3 ani și 6 luni, cunoștințe operare PC – deținere certificat absolvire curs formare minim 240 ore și cunoașterea limbii străine – deținere certificat competență lingvistică, nivel B1.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 20 februarie iar pe data de 28 februarie este programată proba scrisă.

Proba de interviu va avea loc pe data de 2 martie. Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, din Bd. Republicii nr. 1, județul Gorj, telefon: 0253/214.307.

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: