Social

Atenție unde aruncați gunoiul! Se filmează

Cetățenii certați cu bunul simț care aruncă gunoiul în locuri neamenajate vor putea fi depistați cu ajutorul unor camere video. 

După ce a igienizat mai multe spații din Târgu Jiu, cu ajutorul firmei Edilitara, iar a doua zi gunoaiele au apărut din nou, Primăria Târgu Jiu a trecut la măsuri de prindere a celor care nu respectă prevederile legale. 

Măsura a fost anunțată de Edilitara Public care va monta camere video în zonele în care se aruncă frecvent gunoaie. „Așa cum va arătam săptămână trecută, facem tot ce depinde de noi, ca societate în slujba cetățeanului: igienizăm, curățăm și întreținem. Dar, pentru a menține un oraș curat, în mare măsură, succesul și rezultatele depind și de cetățenii lui. Chiar de săptămâna viitoare în acest loc va fi montată o camera video, iar ulterior și în alte zone critice în care mizeria și nepăsarea persistă!”, au anunțat pa pagina oficială cei de la Edilitara. 

Reprezentanții Edilitara speră ca aceste camere video vor ajuta la identificarea persoanelor care, prin lipsa lor de responsabilitate, împiedică menținerea orașului curat.

 

Vizualizări: 1,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: