Social

Haite de câini abandonați în apropiere de Motru

Politia Locala Motru a anunțat că o noua tranșă de câini a fost abandonată pe Dealul  Bujorăscu, acolo unde se aflau deja foarte mulți câini abandonați.

Polițiștii locali din Motru atrag atenția asupra unui fenomen care ia amploare, abandonarea câinilor în anumite zone de la intrarea în oraș. 

Polițiștii semnalează faptul că, de câteva zile, au apărut noi haite de câini în zona Bujorăscu. „Din articolele recente de presă reiese faptul că tot mai multe localități sunt afectate de aceste mutări ale câinilor fără stăpân, care de multe ori devin agresivi. Periodic sunt abandonați câini atât în zona menționată cât și la intrarea în oraș dinspre comuna Broșteni”, au atenționat polițiștii locali pe pagina oficială, acolo unde solicită ajutorul cetățenilor pentru a-i depista pe cei care abandonează câinii: „În situația în care Adăpostul de câini din localitate este deja plin, facem apel la dumneavoastră pentru identificarea celor care abandonează acești câini, indiferent de locație. Conform legii, este interzisă mutarea câinilor fără stăpân din zona în care se află în altă zonă. Orice informație va fi verificată. Telefon 0253 362416, permanent!”

Zona dealului Bujorăscu este deja celebră de mai mulți ani pentru haitele de câini abandonați pe marginea drumului de oameni certați cu legea.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: