pamFLEȚI

Trageți aer în piept - Burduja ajunge luni în Gorj

Suntem parțial salvați! Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va face o vizită de lucru în județul Gorj, luni, 7 august. Anunțul a fost făcut de organizația locală a PNL. Asta demonstrează că suntem 100% salvați! 

Ministrul va prăfui pantoful în una dintre carierele Complexului Energic Oltenia, va vizita Grupul 5(viitoare piesă de muzeu) de la Rovinari, se va întâlni cu sindicatele tăfăloage și cu membri din tâmpa conducere a companiei. Cu sindicatele apare o problemă aparte. "Răsboinicii" își pregătesc deja regiile, asta în cazul în care nu se pomenesc cu niște crampe abdominale, cere să-i țintească la pat. 

Sebastian Burduja va vizita și investițiile hidroenergetice de pe râul Jiu, construite peste 90%, dar nefinalizate. S-a jurat că o să găsească "Racul de Ponoare", prea ocrotit de ONG-uri, și-l va băga la Miruță în chiloți să-și pilească cleștii. 

Dacă ați ratat cumva, cu două zile în urmă, Burduja anunța un grup de lucru pentru deblocarea proiectelor de infrastructură în hidrocentrale, proiecte începute și înainte de 1989, cu grad de execuție de peste 90%. Aici am toată baza, la "grupări" se pricep de minune, nu am nicio îndoială. Mai rămâne să-i mulțumim anticipat pentru tot ce face pentru noi. 

 

Vizualizări: 4,881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: