pamFLEȚI

Te iubim, Luis! Că Ca tine nu găsim!

Luis Popa, șeful salubrizării din Gorj, se trezește hoinar prin declarațiile imbecile pe care le face. Bine, Luizel este băiat deștept, mai furnizează câte o informație către un pseudo jurnalist și îi pune la dispoziție tot ce are nevoie (prietenii știu).

Luis, căci despre el vorbim, s-a trezit director la o vârstă fragedă cu ajutorul unor politicieni și acum se bate cu pumnul în piept că el a câștigat un concurs, că a lucrat cu legea salubrizării cam 10 ani. Așa s-a lăudat la un post de Radio, dar i-a înecat corăbiile moderatorul.

Cam așa: „Dumneavoastră, poluatorul, vă ocupați acum de curățenie!” Și, Luis, într-un moment de "hoinareală mentală" a zis că da! Apoi a urmat o afirmație a moderatorului că este exact cum ai pune un violator angajat la grădiniță, iar Luis nu avut nicio reacție de luat în seamă.

Probabil dacă hoinărea mai mult prin România, atunci ar fi înțeles și el niște lucruri. Luis însă, a stat tot timpul în umbra unor oameni, apoi și-a vărsat frustrările și chiar a făcut contracte cu mâna lui dreaptă care mai scrie (se poate căuta istoricul firmei de gunoi).

Dar, hei, Luis este ținut în funcție de social democrați, cu toate că primarii îl înjură public și mai ales la întâlnirile de partid. S-a mai lăudat că dacă vine cineva în partid el fuge, dar nu are curajul, el s-a trezit bărbat mai târziu decât este cazul și a devenit prin ceea ce face, un copil îmbătrânit înainte de vreme.

Pesediștilor, cei care se ocupă de monitorizarea activității online nu au găsit oare nimic despre hoinarul care pare că e apolitic pe paginile lui de socializare? Luizel, în cazul în care se mai umflă pectoralii pe tine, te supunem noi la un test public cu două întrebări ... Aaa, încă ceva, când îți zic colegii de partid că ești praf încearcă să faci o meditație cu tine. Vezi tu, Rovența ți-a zis niște lucruri, Popescu la fel, dar tu, nimic, ori negociezi cu senatorul deja, că șeful tău a bătut palma cu el de ceva timp.

 

Vizualizări: 2,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: