pamFLEȚI

Adi Tudor și-a rupt dinții-n "clanța" lu' Iordache. Noroc că Salvador are placă 

Deși, acum câteva luni, Adi Tudor a purtat discuții cu Ion Iordache pentru a fi susținut la o candidatură pentru Primăria Târgu Jiu, acesta a rămas în afara lotului, cum se spune la fotbal. Cei doi au început discuțiile înainte ca organizația municipală a liberalilor să fie dizolvată, semn clar că Ion Iordache dorea cu orice chip un control absolut, dar pentru asta trebuia să scape de primarul în funcție, Marcel Romanescu. Ba chiar îi dăduse niște teme lui Adrian Tudor, teme cu care să convingă de buna intenție, acesta atacând vertiginos, mai ceva ca Bănel Nicoliță în meciul cu Real Madrid! 

Lipsit de simțul ridicolului, veșnicul visător la scaunul de primar ”pă” probleme de cultură, Adrian ”Culturistul Minune” a sărit în momeala aruncată de Ion mai rău decât știuca în blincher și s-a văzut deja susținut de liberali pentru poziția respectivă.

Regii peste regii filmate prin oraș, erijat în cel mai preocupat de cum arată Târgu Jiul, "culturistul atomic" uită că acolo unde ridică problemele, sunt taman cele păstorite de el în anii în care a fost viceprimar. Adevărat că atunci se afla sub patrafirul lui Cârciumaru și se trăgea în poze cu Victor Ponta, neavând grija orașului. 

Acum, fiind prea îndrăgostit de propria imagine, a uitat să menționeze aceste aspecte, crezând probabil că târgujienii sunt cuprinși de amnezie. 

Revenind însă la știucă și Ion ”branconerul”, amândoi s-au dovedit oameni serioși și au ales să-și vadă pe persoană fizică de eșecul electoral din anul 2024. Ion l-a abandonat prin seducție pe Adiță și l-a ales deja CA CAndidat pe mult mai înzestratul mental cu creierul bimetal, Viorel care este Salvator și Caragea! 

Acest Prigojin de Preajba a fost scos deja la încălzire, debutând "stratejic" prin a-l porcăi zilnic pe Romanescu, iar acum, prin a-l toca pe actualul prefect Iulian Popescu, sperând ca acesta să fie schimbat, iar el înscăunat! Este catapulta visurilor sale, știut fiind că Ion i-a promis că-l unge prefect, iar de la prefectură și până la primărie mai este doar o stradă de trecut.

Uite așa crede el că la anu o poate ataca pe primărie în forță, dar, așa cum spuneam, mi-e teamă că la traversarea singurei străzi îl ia vreo șenilată în bot. Pentru că sunt un gingaș din fire, închei cu o strofă dintr-o poezioară: 

"Și-n lumea asta răsturnată,

Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,

Savanţii noştri mor de foame

Si numai PROŞTII sunt deştepţi." 

 

Vizualizări: 7,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: