pamFLEȚI

Șoc! Simbolul LGBT, pus pe biserica romano-catolică din Linz 

Astăzi am primit aceste poze de la un prieten, care, la vederea celor expuse în foto, a avut nevoie de minimum 5 minute să își revină, rămânând inițial fără reacție. 

Da, era chiar simbolul LGBT, în toată "splendoarea" lui, expus pe biserica Urfahrer Josefskirche, din Linz - Austria. Așa ceva depășește orice limită a normalului, așa ceva nu batjocorește doar religia, ci întreaga istorie tradițional - culturală. Progresismul dement atacă și ultima redută, profitând de niște intruși iresponsabili, care admit genul de acțiuni, fix în lăcașul sfânt. 

Trist este că lipsește o reacție din partea creștinilor, una pe măsură vreau sa spun. Fac o paranteză și atașez mesajul Soranei Cârstea, asta pentru a putea face o antiteză între cât de tare au turbat reprezentanții și fanii LGBT vs. cât de tare tac reprezentanții creștinismului. 

"Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat de Sorana Cârstea! Făcând o analiză pe text, nu găsim, concret, nicio urmă de atac la adresa celor cu "volan pe dreapta". Sau poate nu văd eu bine, nu-s nici al literat... dar aluzia pare în cu totul și cu totul alt sens. 

Revenind la "simbolistica CURcubeică", pusă pe un lăcaș de cult, este mai mult decât evident că lucrurile au depășit orice limită. Pot înțelege absolut tot pe lumea asta, dar să răspund la astfel de comenzi și să ajungă cineva să folosească biserica pe post de promotor al unor anumiți "purtători de stindarde", o văd ca pe o mare flegmă dată culturii, tradiției și religiei, la cel mai abject mod! Mi-e scârbă și să mai continui a scrie...

Vizualizări: 2,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: