pamFLEȚI

Test de inteligență: Cine este idiotul care a interzis accesul unui cetățean în prefectură?! 

Din 2017 și până în prezent, Prefectura Gorj funcționează cu un ordin prin care accesul în instituție se face doar dacă ținuta este corespunzătoare. Mai exact, Ordinul 194 sună cam așa :

”Toate persoanele care solicită accesul în Palatul Administrativ trebuie să fie îmbrăcate decent şi într-o manieră care arată demnitate şi respect faţă de instituţiile care îşi desfăşoară activitatea în acest obiectiv. Nu vor fi permise articole de îmbrăcăminte sfâşiate, murdare şi zdrenţăroase, articole de îmbrăcăminte provocatoare sau purtate provocator".

Ieri, un cetățean, împreună cu soția, intenționau să ajungă la ANPC pentru a depune o plângere, urmare a unor neclarități întâmpinate în aceeași zi, la o bancă din oraș. Ținuta sa, constând în adidași, tricou și pantalon "trei sfert" cum spunem noi românii, i-a adus ghinion. Jandarmul de la intrare a invocat ordinul 194 și astfel accesul în instituție i-a fost interzis. Fiind vineri și zi scurtă de muncă la bugetari, acesta nu se mai încadra în timp să meargă acasă, să se schimbe și să revină. 

Câte astfel de cazuri au fost întâlnite în ultimii ani... nu are sens să aduc în discuție. 

Revin la titlul de mai sus și las cititorii să decidă: Cine este idiotul care a interzis accesul unui cetățean în prefectură?! 

A. Idiot este cel care a conceput, în anul 2017, Ordinul 194.

B. Idiot este fiecare prefect care a "prefectat" cu acest ordin din 2017 până la zi, fără să-l anuleze. 

C. Idiot este jandarmul de la intrare, căruia nu-i funcționează "selectorul vizual" și nu face distincția între ținute. 

D. Idiot este cetățeanul care termină ziua de muncă la ora 16:00, nu are timp să schimbe ținuta, cutezând să meargă în haine de lucru până la Instituția Prefecturii.

P.S. -  Mergând pe raționamentul unora, am adăugat două foto cu exemple de ținute, neconforme cu cererea Prefecturii Gorj. 

Vizualizări: 6,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: