pamFLEȚI

Mesajul Directorul DSP Gorj pentru litoralul românesc: Tu-vă-n gură de hoți!

Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, a avut o ieșire nedemnă de un șef de instituție chiar pe pagina sa de socializare. Nemulțumit de prețurile mari practicate de comercianții de pe litoralul românesc, Stoian a ales să posteze o notă de plată și a scăpat printre dinți și o înjurătură caracteristică poporului român. Tu-vă-n gură de hoți! Este expresia folosită de șeful Direcției de Sănătate Publică Gorj, după ce a prezentat o notă de plată în care o sticlă de apă de 0,75 a costat 25 de lei. Nu știm sigur dacă chiar Stoian a fost cel care a achitat nota respectivă, însă știm sigur că există o vorbă din popor: „Nu e prost cel care cere, e prost cel care dă!”

În altă ordine de idei, bonul spune ceva despre o societate cu o denumire luxuriantă, fapt ce ne face să credem că domnul director a mers pe opulență, iar la nota de plată aștepta clemență. Ghinion!

Actualizare: conform unor surse, directorul DSP  Narcis Stoian, se află împreună cu un grup de părinți din Gorj, la un turneu de fotbal cu copiii. Revoltati în privința prețurilor sunt și restul părinților! 5 euro o apă plată...nu este un preț acceptabil chiar deloc. În concluzie... "Tu-vă-n gură de hoți", să fie primit! 

Vizualizări: 11,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: