pamFLEȚI

Membru în Directoratul CEO, valet pe domeniul de vânătoare al lui Iordache!

A fost adunătură mare, vineri, pe domeniul de vânătoare de la Murgești al senatorului Ion Iordache. La eveniment s-a combinat politica, pentru că a fost ședința Colegiul Director Județean al PNL Gorj, cu mirosul de berbecuț la rotisor sau la ceaun, după cum a avut poftă fiecare invitat de pe lista scurtă a lui Iordache.

 

CDJ al PNL Gorj a avut loc, la finalul săptămânii trecute, la Murgești, pe moșia senatorului Iordache. Din conducerea partidului au lipsit ambii prim-vicepreședinți, Cristina Cilibiu și Robert Filip, dar și Cosmin Trufelea, membru în BPJ, căzut în dizgrația lui Iordache. 

În schimb, s-a făcut remarcat, la serbarea de după, Costică Popescu, și el membru în BPJ, "mestecăul" lui Iordache, propulsat în Directoratul CEO. 

Costică a fost tot timpul atent la preparatele culinare și, la un moment dat, și-a luat în serios rolul de valet și a mestecat în ceaune, ca nu cumva să se ardă tocănița. Am analizat atent videoul și, da, învârtea regulamentar, în sensul acelor de ceasornic. 

La ce traiectorie a fost impusă Complexului Energetic, prinde bine exercițiul de rotire a mâinii, nu de alta, dar în scurt timp o să echivaleze producția din termocentrale cu producția unui dinam de bicicletă învârtit manual! 

Să vă fie de bine, iar acum, hai la treabă... ceva cu noi înșine... puii mei, că uitai sloganul!

Vizualizări: 6,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: