pamFLEȚI

Cum se dublează contractele după ce ești „șăf”, la butoane!

După ce primarul ales, Ion Ianăși, și-a pierdut mandatul de primar în Vladimir în urma unor fapte de corupție, la butoane a ajuns fostul ales local, Marius Vijulan.

Imediat după ce a reușit să se așeze pe scaunul „dă șăf”, Vijulan a operat și primele mutări, că, deh, îi permite legea.

Concret, primarul a reziliat un contract cu o firmă de avocatură și a semnat cu o alta, la preț dublu, cam 7000 de lei lunar, după cum vorbesc „gurile rele din comună”. Mariusică nu a terminat însă aici și, a mai adăugat și alți angajați din privat în comuna care poartă numele revoluționarului din 1821, Tudor Vladimirescu.

Aceleași guri rele, spun că un Vameș ar avea un contract de fix 2600 de lei lunar pentru a realiza aceleași lucruri pe care administrația locală le poate face cu angajații propii. Bine, cică mai e unul Petre pe acolo și tipul e și recalcitrant și îi mai ceartă pe angajații administrației locale. 

P.S. Ce putem să-i cerem domnul viceprimar cu atribuții de primar care dublează contractele? Bine, poate, decât să ne zică de ce și-a dat verișorul lui demisia de la Primăria Vladimir(sâc)!

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: