pamFLEȚI

Șmecher cu girofar! Prefectul gonea cu stroboscoapele în trafic! Vezi ce i-a făcut Poliția Rutieră!

Unul dintre șoferii Instituției Prefectului Județului Gorj a rămas, miercuri, fără permisul de conducere, după ce a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere pentru că folosea ilegal girofarurile mașinii de serviciu. Pe scaunul din dreapta al Duster-ului se afla chiar prefectul Iulian Popescu, care nu se întorcea din vreo misiune specială, ci de la o sindrofie pe care a făcut-o la Peștișani, în satul Seuca, unde și-a petrecut copilăria. 

 

Poliția Rutieră a oprit, miercuri, pe strada Calea Severinului din Tg-Jiu, un autoturism Dacia Duster care avea girofarurile pornite. Polițiștii au constatat că autoturismul aparține Instituției Prefectului Județului Gorj, iar conducătorul auto folosea ilegal semnalele luminoase, așa că i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă. 

În mașină se afla prefectul Iulian Popescu, așa că e ușor de dedus faptul că șoferul a ascultat ordinele șefului său și a pornit girofarele. Nu știm dacă a băut vreun vin prost și asta i-a generat o stare de vomă, nici dacă-l lovise vreo diaree și era la un pas să-i sară "cepul", însă ceea ce a făcut este sfidător. 

Omul senatorului Iordache tocmai anunțase că a început un turneu prin localitățile județului, turneu ce trebuia să vizeze problemele acutizate, nu șprițurile comandate. 

Ca să fie mai convingător, prima comună vizitată a fost Peștișani, unde fusese să sărbătorească și să le spună rudelor și vecinilor că a ajuns om mare la oraș.

Dusterul prefecturii are dublă înmatriculare: în misiunile oficiale este folosit MAI 47013, iar în deplasările obișnuite autoturismul are numărul GJ99XGJ. 

Iulică, în loc să "hai la treabă", voi o dați dracu de treabă! Apropo de sinceritate, te grăbeai că vomitai, sau te grăbeai că te căcai? Pe tine.

Vizualizări: 21,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: