Social

Victorie fără emoții pentru CSM București la Târgu Jiu 

CSM Târgu Jiu - CSM București 16-33

CSM Târgu Jiu a pierdut ultimul joc din acest an, contra campioanei României, CSM București, scor 16-33. În acest meci Ira Zinatullina a revenit în lotul echipei și a fost cea mai bună marcatoare, cu 5 goluri înscrise. Meciul cu CSM București a însemnat și debutul interului stânga, Iuliia Andriichuk, noua achiziție a echipei pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache. La debut, internaționala din Ucraina, a reușit să înscrie 3 goluri în poarta bucureștencelor.

În fața unei săli pline elevele lui Liviu Andrieș au avut un prim sfert de oră în care au jucat de la egal la egal cu echipa campioană a României. Dovadă stă și faptul că tabela arăta 5-5 în minutul 14, timp în care gorjencele au ratat și câteva bune oportunități de a trece în avantaj, chiar și o lovitură de la 7m. Din acel moment ceva nu a mai funționat corespunzător în jocul echipei noastre, care nu a putut contracara intrarea pe teren a pivotului Crina Pintea, aceasta schimbând total jocul echipei oaspete, bucureștencele reușind să se distanțeze constant pe tabelă și să intre la vestiare cu o diferență de zece puncte, scor 6-16. 

Repriza secundă a început tot în nota de dominare a grupării bucureștene, în timp ce fetele lui Liviu Andrieș au găsit cu mare greutate soluții în atac. Chiar și în aceste condiții, suporterii gorjeni au fost alături de handbalistele noastre, încurajând în permanență echipa. Cu zece minute înainte de final, elevele lui Liviu Andrieș au început să-și regăsească ritmul de joc de la începutul partidei, în special cu Zinatullina, Mihart și Andriichuk. 

Cristina Neagu a fost singura jucătoare de la CSM București care nu a fost trimisă în teren, probabil nerefăcută după o mai veche accidentare. În schimb, la finalul jocului, Cristina Neagu a petrecut minute bune în Sala Polivalentă pentru o sesiune de poze și autografe cu suporterii gorjeni. 

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: