pamFLEȚI

DezOrganizatori cu ștaif la "Zilele comunei Dănești". S-a huruit scena! 

Evenimentul organizat de dezOrganizatori specializați în dezorganizare la "Zilele Comunei Dănești" a fost la un pas să nască tragedii. Mai exact, pe parcursul spectacolului scena a cedat sub greutatea celor peste 1,2 miliarde alocați evenimentului, prăbușindu-se efectiv.

Norocul lăutarilor și al publicului a fost că ropotul de ploaie a stopat pentru un moment spectacolul, adăpostindu-se cu toții prin corturi. Nu la fel de norocoase au fost sculele soliștilor și sunetiștilor, care au suportat apă multă și udă. 

Emil Badea, patronul EmiTv, fiindcă el a fost dezOrganizatorul evenimentului, în semn de recunoștință și de asumare totodată, nu a mai cântat la final cântecul "Tânăr și ca bradul drept", înlocuind cu piesa lui Dan Ciotoi, "A căzut din cer ceva și se cheamă scena mea"! 

Lăsând gluma la o parte, pe viitor trebuie mai multă atenție la astfel de evenimente, nu de alta, dar sumele sunt fabuloase, asigurând suportul investiției. Realizați că dacă la acel moment se afla vreun copil prin preajmă, chiar avea loc o tragedie!!!

Vizualizări: 5,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: