pamFLEȚI

Mașina "victimei" Dodoi umblă beată și poate naște tragedii! 

Patru lucrători de poliție SAS au făcut luni bune de arest și și-au pierdut locurile de muncă pentru că ar fi bătut și torturat un gorjean, pe Constantin Dodoi, beat la vremea respectivă și pus pe scandal. Atunci, multă lume îl compătimea pe individ. 

Personajul ne dovedește însă, că este înzestrat cu un comportament profund antisocial, câtă vreme nu învață nimic din greșelile pe care le face. 

Azi-noapte, de exemplu, s-a urcat la volan, deși are permisul suspendat, și a produs un accident, intrând cu mașina într-un cap de pod, la Crasna. Inconștientul nu acceptă că în locul podului se putea afla un grup de oameni și că "gradele" din capul lui tot acolo îl duceau. Spun gradele, fiindcă, de treaz ce era, a refuzat să sufle în etilotest. Din sursele noastre, a încercat să spună că nu era el la volan și să dea vina pe fiu-su, un băiat care nici măcar nu are vârsta majoratului și care nici nu se afla acolo. Despre faptul că ar fi fost capabil să sacrifice viitorul copilului său, doar pentru a-și salva el pielea, ne abținem de la orice comentariu!! 

“A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept și refuz de prelevare de probe biologice”, a comunicat IPJ Gorj.

Câtă vreme acest Dodoi a fost suspect că s-a prezentat sub influența băuturilor alcoolice și în sala de judecată, la procesul în care sunt judecați polițiștii acuzați că l-au bătut, realizați că el singur le oferă acestora circumstanțe atenuante. Faptul că te urci la volan cu "boasca" în cap demonstrează, în mod repetat, că nu te interesează riscul la care expui restul oamenilor și că nu ai nici cel mai mic respect față de lege.

În dosarul cu mascații a avut o alcolemie de 3,70 la mie (îmbibație alcoolică în sange)! Adică... un fel de comă alcoolică. Azi-noapte nu știm cât a avut, cert este că refuzul lui de a se supune testării nu dă loc de interpretări. Genul de personaj, inconștient peste măsură, merită depus la dezalcoolizare puțin, asta până nu dă Doamne-ferește și omoară oameni nevinovați. Tratamentul ideal și cu eficiență maximă rămâne pușcăria. Acolo nu are nici țuică și nici mașină. Dezalcoolizare forțată!

Vizualizări: 5,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: