Politică

Dan Pop (ADN): Această prosteală nu o pot înghiți

Primarul din Plopșoru, Grigorie Petre, a convocat săptămâna trecută consilierii locali pentru a vota prelungirea unei scrisori de garanție din 2017, până în 2022.

Consilierii ADN au votat împotrivă, din cauza comisionului de 0.05%/pe lună din suma de 1.727.367,25, după cum a precizat consilierul Dan Pop.

Acesta a făcut un calcul că primăria plătește aproximativ zece mii de lei pe an, iar în timp s-a strâns o sumă consistentă. Pentru primar, este un mizilic.

“Această prosteală nu o pot înghiți decât consilierii dumnevoastră de tip marionetă. Pe cale de consecință, consilierii ADN au votat împotriva acestui proiect. Vă solicit să ne comunicați până la următoarea ședință dacă și constructorul a constituit un fond de garanție, respectiv suma la care se ridică acest fond de garanție, pentru că în ședința de Consiliu nu ați știut să răspundeți”, a transmis consilierul ADN, Dan Pop.

Acesta a criticat și “modul dezastruos de asfaltare din comuna Plopșoru”, invitându-l pe primar să meargă împreună pe ulițele comunei.

Vizualizări: 1,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: