Politică

Belgher candidează în iunie la primărie

Fostul consilier local din Alimpești - Gorj, Leonida Belgher, va candida pe 27 iunie la funcția de primar al comunei Bumbești Pițic.

Belgher are proprietăți și la Bumbești Pițic, fiind legat de acest loc. Acesta va fi susținut de Partidul Ecologist Român, condus în Gorj de omul de afaceri Dumitru Miroiu.

“Organizațiile din jurul comunei Bumbești-Pițic îl vor ajuta pe candidatul Leonida Belgher în campania electorală. Noi suntem hotărâți să facem reforma în administrație. Mergem la Bumbești-Pițic să câștigăm”, a declarat Ștefan Prala, coordonatorul PER pe Oltenia.

Belgher a trecut recent printr-o cumpănă, făcând o formă gravă a Covid-19, dar imediat ce s-a făcut bine își reia lupta politică. La alegerile locale de anul trecut, Belgher a fost ales consilier local, dar instanța nu i-a validat mandatul, pe motiv că nu ar fi depus la timp niște documente.

La Bumbești Pițic sunt alegeri pentru că fostul primar Michy Nioață a fost arestat pentru fapte de corupție. Până acum și-au mai anunțat candidatura Irina Cojocaru - PNL și Florin Martescu - PSD.

 

Vizualizări: 2,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: