Politică

PSD a desemnat candidatul la Bumbeşti Pițic

Florin Martescu (PSD) va fi principalul contracandidat al liberalei Irina Cojocaru la alegerile parțiale din comuna gorjeană Bumbești Pițic, care vor avea loc pe 27 iunie.

În această comună sunt alegeri pentru că fostul primar PSD, Michy Nioață, a fost arestat pentru fapte de corupție. Cu toate astea, pesediștii se așteaptă să câștige. "Ne-am asumat şi mergem pe ideea câştigării alegerilor de la Bumbeşti Piţic. Acolo este o localitate social-democrată, cu foarte mulţi votanţi ai PSD, am câştigat multe runde de alegeri acolo. Candidat a fost desemnat domnul Florin Martescu, consilier local şi preşedinte interimar al organizaţiei Bumbeşti Piţic. Este un om care cunoaşte problemele localității", a spus deputatul PSD Claudiu Manta. 

Acesta susține că social-democraţii vor să continue proiectele fostului primar. "Domnul Martescu vrea să ducă mai departe proiectele fostului primar, chiar la multe dintre ele au lucrat împreună. Este un om care a învăţat din greşelile fostului primar, pe parte administrativă. Eu sunt convins că domnul Martescu va câştiga alegerile", a spus Claudiu Manta la o emisiune. 

Fostul primar Nioață a fost condamnat condamnat definitiv la 2 ani și trei luni de închisoare, acest lucru ducând la aceste alegeri parţiale. 

Primăria Bumbeşti Jiu a fost câstigată în 2020 de PSD la o diferenţă de câteva voturi în fața liberalei Irina Cojocaru.

Vizualizări: 1,180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: