Politică

Încă un primar din Gorj se joacă de-a demisia

Primarul liberal din comuna gorjeană Albeni, Ionuț Silviu Stan, a anunțat pe pagina de socializare că se simte sătul și că va demisiona. “Începând cu data de 31/06/2021 îmi voi pune demisia la solicitarea domnului Bobină”, a transmis Stan.

Vorbim însă de un primar implicat în multe scandaluri și care nu pare să ia în serios ce spune, astfel că probabilitatea să demisioneze este mică. Mai ales că a ales o zi care nu există, 31 iunie.

Dar, este deja al doilea primar liberal care își anunță demisia în această lună. Mihai Vochița, din Logreși, și-a anunțat demisia acum câteva zile în ședința de Consiliu Local, dar ulterior a dat de înțeles că ar vrea să se răzgândeacă. Vochița nu a spus clar de ce a demisionat, invocând motive personale și financiare.

Revenind la Stan, acesta poate intra în istoria administrației locale, după ce un asistent comunitar i-a cerut în scris să îi returneze șpaga de trei mii de euro pe care i-a dat-o la angajare. Organele de anchetă au de ani buni în cercetare dosare legate de primarul din Albeni, dar nu se grăbesc să le soluționeze.

Vizualizări: 2,469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: