Politică

Cel puțin patru gorjeni în fotografia de lansare a lui Cîțu

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. "Am decis să mă înscriu în competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Vă mulţumesc că sunteţi azi alături de mine, când fac acest anunţ important pentru partid, pentru România şi pentru mine. Am decis să mă înscriu pentru competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Le mulţumesc şi liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid şi care şi astăzi mă susţin şi fac parte din echipa mea", a declarat duminică Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Anunțul a fost făcut în prezența câtorva zeci de susținători, printre care am remarcat patru gorjeni: deputații Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină, primarul Marcel Romanescu de la Târgu Jiu și Horațiu Gorun - secretarul general al guvernului.

Printre cei care s-au afișat ca susținători ai lui Cîțu ar mai fi Rareș Bogdan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, Alina Gorghiu și câțiva miniștri.

Potrivit unor surse din presă, Cîțu ar avea 15 organizații alături de el, Orban - 26, dar multe dintre organizațiile cu rezultate bune la alegeri, care vor avea mulți delegați la congres, nu au făcut o alegere. Nu este încă exclusă intrarea în cursă a lui Dan Motreanu.

Vizualizări: 2,964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: