Eveniment

Sute de amenzi într-o singură zi

Polițiștii gorjeni au oprit duminică 693 de autovehicule și au efectuat 454 testări cu aparatele etilotest și 8 testări cu aparatele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 259 sancțiuni contravenționale în valoare de 116.670 de lei, dintre care 217 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002.

Un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care conducea un autoturism pe strada Republicii, din municipiul Târgu Jiu, a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat prezența în organism a asubstanțelor psihoactive. Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice. “A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive”, anunță IPJ Gorj.

Tot duminică, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat, în flagrant, un tânăr de 16 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din Pișteștii din Deal, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

“Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai precizat sursa citată.

Polițiștii aflați în filtre rutiere au reținut 13 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: