Eveniment

Mama fetei ucise în Craiova, căutată de poliție!

Mama copilei de 14 ani ucise în Grădina Botanică din Craiova a dispărut duminică de acasă, iar polițiștii au găsit-o, după câteva ore de căutări, în locul în care fiica ei a fost înjunghiată.

Mama fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova a dispărut, de acasă, la o zi după ce și-a condus fiica pe ultimul drum,  alarma fiind dată de șoțul ei, care nu reușea să mai dea de aceasta după ce îi trimisese un mesaj în care îi spunea că nu poate trăi fără Melis.

Zeci de echipaje de polițiștii au căutat-o pe femeie în tot orașul și, după câteva ore de căutări, aceasta a fost găsită în Grădina Botanică, chiar în locul în care fiica sa Melis a fost înjunghiată. 

”Melis a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, este mesajul pe care Ana Maria Lungu, mama fetei l-a transmis la înmormântare.

Sâmbătă, sute de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Melis, copila de 14 ani ucisă în Grădina Botanică. Între timp, prietenul ei, Emi, se află în continuare în spital după ce a fost și el înjunghiat de același agresor.

Vizualizări: 1,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: