Eveniment

Copil dispărut, găsit pe stradă de polițiștii motreni

Polițiștii din Motru au fost alertați de o femeie din localitate, sâmbătă, cu privire la lipsa din locuință a fiului său vitreg, în vârstă de 10 ani, acesta fiind găsit pe stradă, sâmbătă noaptea, de o patrulă de poliție.

Femeia a anunțat că a găsit un bilet în care minorul preciza că va pleca de acasă pentru câteva zile, polițiștii reușind să îl găsească pe copil cu ajutorul jandarmilor și polițiștilor locali. 

„La data de 1 iulie, ora 21:45, patrula mixtă formată din polițist și jandarm, aflată în dispozitivul de ordine și siguranță publică, constituit pe raza municipiului Motru, a fost sesizată direct de o femeie de 48 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 18:00, a observat lipsa din locuință a fiului său vitreg, un copil de 10 ani, pe care îl avea în grijă. De asemenea, femeia a găsit un bilet în care minorul preciza că va pleca pentru câteva zile.

Imediat, la fața locului au fost mobilizați polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au fost efectuat căutări pentru identificarea minorului”, a anunțat Poliția din Motru.

În urma activităţilor de căutare întreprinse, în aproximativ 30 de minute de la sesizare, o patrulă de poliție l-a depistat pe minor pe o stradă din municipiul Motru. În perioada în care acesta a lipsit nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind încredințat familiei. 

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: