Actualitate

O nouă "bombă" la vârful CEO 

Lovitură în instanță pentru păpușarii de la vârful Complexului Energetic Oltenia. La scurt timp după ce au prelungit printr-o metodă cel puțin dubioasă mandatele pentru trei directori, Tribunalul Gorj vine cu o sentință ce va agita apele și mai tare. 

 

Instanța a anulat, azi, rezultatul procedurii de selecție în ceea ce-l privește pe Daniel Burlan, fostul manager al companiei și fost candidat pentru un post în Directorat. CEO, Ministerul Energiei și firma Arc Consulting trebuie să achite și peste o mie de euro, cheltuieli de judecată. 

 

"Anulează rezultatul procedurii de selecţie privind pe reclamant, respectiv, anulează adresa nr.156/19.01.2024 privind respingerea reclamantului din procedura de selecţie. Obligă pârâţii, în solidar, la plata sumei de 5696 lei către reclamant, reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv, onorariu avocat, taxă de timbru şi cheltuieli de transport. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată astăzi, 17.04.2024, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispozţia părţilor de către grefa instanţei", e sentința instanței de judecată.

 

Daniel Burlan s-a adresat instanței imediat după ce a fost respins în cursa pentru Directoratul companiei. Judecătorii i-au dat acum câștig de cauză. Nu e de mirare mai ales dacă ne reamintim ce fel de "specialiști" au făcut simulacrul de selecție și cum i-au ales pe cei trei crai să rămână încă patru ani la conducerea companiei. În Directorat, mai sunt două locuri libere. 

Rămâne de văzut cum se va schimba schema după această sentință. P.S. De când se tot chinuie să pitule șmenurile precum mâța kktul, anulau selecția și refăceau "șmenul legal"! Asta s-a vrut o pildă!

Vizualizări: 3,337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: