Eveniment

Și-a riscat liberatea pentru 200 de lei

Un bărbat din comuna gorjeană Scoarța, recidivist, a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu executare, pentru furt calificat. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 29 iunie nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an, când bărbatul voia să facă rost de bani pentru a pleca în străinătate. Ajuns în Târgu Jiu, a pătruns în căminul Liceului Teologic și a intrat în două camere care nu erau încuiate. “În acest sens, inculpatul ## a profitat de neatenția paznicului, care se afla la intrarea în curtea Liceului Teologic, a pătruns în spațiul de cazare existent în imediata apropiere a liceului și a procedat la verificarea mai multor uși de la dormitoare, găsind doar două în poziția închis, dar neasigurat”, se arată în documentul de la instanță.

Într-una din camere a găsit un portofel, din care a sustras 200 de lei. În altă cameră erau mai multe fete care s-au speriat. 

“În continuare, inculpatul a sustras suma de 200 lei ce se afla în interiorul portofelului și a părăsit în grabă incinta, deplasându-se pe raza municipiului Târgu Jiu, unde a tăcut cumpărături, după care a s-a deplasat la domiciliul său”, mai precizează sursa citată.

Fiind recidivist, bărbatul a fost condamnat cu executare.

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: